Verhuizen zonder zorgen met een erkend verhuisbedrijf

Heeft u plannen om te gaan verhuizen? Er breekt dan een hectische tijd voor u aan. Er moeten veel zaken geregeld worden. En dat is best tijdrovend. Gelukkig zijn er mensen die u graag willen helpen. Sleutelstad Verhuisbedrijf Leiden kan uw spulletjes netjes inpakken, vervoeren en weer zorgvuldig uitpakken op de plaats van bestemming. U geeft zelf uw wensen aan en wij zorgen dat het in orde komt.

Een verhuizing met zo weinig mogelijk stress doorstaan

Tijdens een verhuizing kan de stress behoorlijk toenemen. Mensen raken sneller vermoeid en zien door de bomen het bos niet meer. Dit heeft alles te maken met vele zaken omtrent de verhuizing waar rekening mee gehouden moet worden. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het papierwerk, maar ook andere dingen zoals het inlichten van mensen en adreswijzigingen doorgeven. Om een particuliere verhuizing met zo weinig mogelijk stress te doorstaan, zijn er belangrijke punten die u kunnen helpen.

Zorg voor een goede planning

Een goed begin is het halve werk. Zorg daarom voor een goede planning. Door de verschillende taken eerst op papier te zetten, bent u er zeker van dat u niets over het hoofd ziet. En het geeft rust wanneer de planning duidelijk en realistisch is. U kunt gemakkelijk afstrepen welke taken zijn voldaan, waardoor het eind vanzelf in zicht komt. De verhuis stress wordt hier zo veel mogelijk door beperkt.

Meer mogelijkheden met een verhuislift

Voor verhuizingen wordt er regelmatig gebruik gemaakt van een verhuislift, maar er zijn natuurlijk nog meer toepassingen. Wat te denken van schoonmakers die regelmatig gebruik maken van een lift om moeilijke plekken op grote hoogte schoon te maken. Er zijn ook speciale liften beschikbaar waarmee meerdere materialen vervoerd kunnen worden van en naar grote hoogte. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan zonnepanelen, beton om een muur te metselen of afval dat afgevoerd moet worden.

verhuisliftVoor verhuizingen op grote hoogte is het meestal een stuk lastiger om al het meubilair in een keer te verhuizen. Vooral als u geen lift heeft en door een trapgebouw moet, wordt het erg lastig. In sommige gevallen wordt er daarom voor gekozen om een verhuislift te huren. Dit is een grote ladder die automatisch bediend kan worden. Er kunnen personen in de lift staan maar er kunnen ook meubels mee verplaatst worden. 

Vraag om hulp! Wij staan voor u klaar

Vergeet niet om hulp te vragen! Een paar extra handen is nooit weg. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en beschikken over de juiste hulpmiddelen, om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. U kiest zelf waar wij u precies mee kunnen helpen. Dit kan de volledige verhuizing zijn, maar ook alleen het transport. Sleutelstad Verhuizers zijn gescreend en hebben jarenlange ervaring. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website!