Tips voor een prachtige raamdecoratie

Raamdecoratie beslaat zoveel meer dan vitrage en overgordijnen. Was het vroeger alleen maar functioneel tegen inkijk en om de warmte binnen te houden, tegenwoordig is raamdecoratie sfeerbepalend voor het interieur. Afhankelijk van welke raambekleding u kiest, voegt het echt iets toe. Er zijn vele soorten waar u uit kunt kiezen. Wilt u een ruime keuze hebben dan moet u beslist eens bij Van Kooten in Veenendaal binnen lopen. U vindt er onder andere jaloezieën, shutters, rolgordijnen en lamellen. In alle denkbare kleuren en uitvoeringen. U wordt er vrijblijvend van goed en kundig advies voorzien, onder het genot van een kopje koffie of thee. Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen ze graag bij u thuis om de raamdecoratie op maat te monteren. Dat noemen we nog eens service!

Isolerend, zonwerend en mooi

Raamdecoratie heeft een isolerende werking. Tijdens de zomerperiode houdt het de warmte buiten terwijl het in de wintermaanden ervoor zorgt dat het binnen behaaglijk warm blijft. Dat is met de huidige energieprijzen natuurlijk mooi meegenomen. In Zuid-Europese landen ziet u vaak woningen die voorzien zijn van shutters. Door ze gedurende de dag te sluiten blijft het binnen heerlijk koel, ondanks dat de zon uitbundig schijnt. Die trend is ook naar Nederland komen overwaaien. Shutters zijn geschikt voor iedere ruimte in de woning. Door te spelen met de houten lamellen bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval. Dat kan uiteraard ook met jaloezieën en lamellen. Deze zijn zowel in horizontale als verticale uitvoeringen te verkrijgen en van verschillende materialen.

Optimaal bedieningsgemak

Draai-kiepramen, ronde ramen, driehoek ramen en andere vormen: voor ieder raam is er raamdecoratie op maat te verkrijgen. En wat ook zo fijn is; tegenwoordig is het allemaal elektrisch te bedienen. Met één druk op de knop sluit of opent u de raambekleding. Te bedienen met een afstandsbediening of uw smartphone. Wat is er fijner dan thuiskomen op een donkere avond en de raamdecoratie is al gesloten? Zelfs op afstand kunt u dit regelen. Dit geeft een heel fijn en veilig gevoel. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Bij Van Kooten in Veenendaal staan ze u graag te woord.