Als jouw bedrijf nog een vloer nodig heeft, lees dan deze blog

 Als bedrijfseigenaar weet je dat elke vierkante meter van je bedrijfsruimte telt. Maar wat als je meer ruimte nodig hebt zonder uit te breiden? Een entresolvloer kan de oplossing zijn. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen een entresolvloer te kopen voor je bedrijf.

1. Ruimte optimalisatie

Een entresolvloer, ook bekend als een tussenvloer of mezzanine, is een uitstekende manier om de beschikbare ruimte in je bedrijfspand te verdubbelen. Deze vloeren zijn ideaal voor opslag, productie, kantoorruimtes of zelfs showrooms. Door de hoogte van je pand te benutten, creëer je extra vierkante meters zonder de noodzaak van een uitbreiding of verhuizing.

2. Maatwerk en flexibiliteit

Entresolvloeren zijn 100% maatwerk en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een grote overspanning nodig hebt zonder veel steunpilaren of een vloer met een specifiek draagvermogen, er is altijd een oplossing die past bij jouw situatie.

3. Kostenbesparend

Vergeleken met traditionele bouwmethoden zijn entresolvloeren een kosteneffectieve oplossing. Ze zijn vaak tot 30% goedkoper dan traditionele bouw en kunnen snel worden geïnstalleerd, wat betekent dat je bedrijfsactiviteiten minimale onderbreking ervaren.

4. Duurzaamheid en circulaire economie

Entresolvloeren passen goed in een duurzame bedrijfsvoering. Ze zijn modulair, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast, uitgebreid, gedemonteerd en hergebruikt. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

5. Eenvoudige installatie en aanpassingen

De installatie van een entresolvloer is relatief eenvoudig en snel. Bovendien, als je bedrijfsbehoeften veranderen, kunnen entresolvloeren gemakkelijk worden aangepast of uitgebreid. Dit biedt een flexibiliteit die met traditionele bouwmethoden moeilijk te bereiken is.

6. Veelzijdige toepassingen

Entresolvloeren zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in verschillende soorten bedrijfsruimtes, zoals magazijnen, productiehallen, kantoren en retailruimtes. Ze zijn ook ideaal voor speciale toepassingen zoals cleanrooms of archiefopslag.

7. Aanvullende accessoires

Naast de vloer zelf zijn er tal van accessoires beschikbaar om je entresolvloer compleet te maken. Denk aan trappen, leuningen, systeemwanden, verlichting en zelfs complete kantoorunits. Dit maakt het mogelijk om een volledig functionele extra verdieping in je bedrijfspand te creëren.

8. Professioneel advies en ondersteuning

Bij het kiezen van een entresolvloer is het belangrijk om te werken met een team dat deskundig advies kan bieden. Van het ontwerp tot de installatie, professionele ondersteuning zorgt ervoor dat je entresolvloer perfect past bij je bedrijfsbehoeften.

Dus, het is een slimme investering

Een entresolvloer is een slimme investering voor elk bedrijf dat zijn ruimte efficiënt wil benutten. Met maatwerk, flexibiliteit, kosteneffectiviteit en duurzaamheid biedt het een praktische oplossing voor ruimtebeheer. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt, een nieuwe kantoorruimte wilt creëren of je productiecapaciteit wilt vergroten, een entresolvloer kan de ideale oplossing zijn.

Nieuwe vloer nodig ga naar: Twinfloor