werken in de bouw

Een baan vinden is niet altijd zonder moeilijkheden. Je hebt de juiste papieren nodig en vaak wordt er ook gevraagd naar werknemers met veel werkervaring. Dit is voor de meeste werkgevers aantrekkelijk, maar dit kan het wel lastig maken om iets te vinden, zeker wanneer je geen diploma of werkervaring hebt. Een baan in de bouw is een van de mogelijkheden die jij hebt in de zoektocht naar leuk werk. Wil jij weten waarom werken in de bouw iets voor jou is? Hier vind je een overzicht van de 3 belangrijkste redenen waarom werken in de bouw een aanrader is voor jou. 

1: Je kiest voor een uitdagende functie

Met een baan in de bouw kies je voor een uitdagende en leuke functie. Je bent niet alleen actief bezig, maar je bent ook altijd in de buitenlucht. Daarnaast is de bouw een gezellige werkplek waar je veel in contact komt met je collega’s. De bouw is een verrassende en uitdagende sector waar veel mogelijkheden zijn. Zo kun je meewerken aan kleine en grote bouwprojecten in de randstad. En dankzij de vele opdrachtgevers in deze regio is het goed mogelijk om werk te vinden die bij jouw ervaring en vaardigheden past. En wanneer een bouwproject afloopt, kun je weer met een nieuwe opdracht in de bouw aan de slag: het verveelt nooit!

2: Je hebt geen diploma nodig

Wist je dat je voor enkele functies in de bouw geen diploma nodig hebt? Op deze manier is werken zonder diploma goed mogelijk. Zo kun je onder andere aan de slag als bouwopruimer, een functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het creëren en behouden van een schone, nette en veilige bouwplaats. Je ruimt bouwafval op en scheidt het, maar je helpt ook je collega’s met het sjouwen van bouwmateriaal. Het enige wat je nodig hebt voor deze functie is een VCA-certificaat. Deze is gemakkelijk en snel te behalen, waardoor je direct in de bouw kunt werken. Ontdek deze en meer functies in de bouw bij Binck waar je zonder diploma aan de slag kunt.

3: Je kunt snel aan de slag

Zit je om een nieuwe baan verlegen? Dan is het altijd aan te raden om te kijken naar mogelijkheden in de bouw. Via Binckwerk.nl vind je een ruim aanbod van vacatures in de bouw. Zodra je hebt gesolliciteerd wordt er altijd binnen 3 werkdagen contact met je opgenomen. Tijdens dit telefonische gesprek wordt de functie besproken. Is het gesprek positief? Dan wordt je uitgenodigd voor een vervolggesprek op kantoor. Daarna volgt de inschrijving en kun je je aanmelden voor werkzaamheden in de bouw. Omdat Binck veel samenwerkt met opdrachtgevers in de randstad, is er altijd een goede baan te vinden. Ontdek jouw mogelijkheden en start snel met een baan in de bouw!