nooddouche

Is het tijd geworden om de badkamer te repareren of renoveren? Dan is het wel belangrijk om te beseffen dat voorlopig ook de douche niet gebruikt kan worden. Het is dan belangrijk om een alternatief achter de hand te hebben. Een nooddouche kopen via MobielToiletKopen.nl is dan een optie. Zo hoef je niet op allerlei plekken aan te kloppen, in de hoop dat je er mag douchen. Dat kan anders!

De juiste cabine

Het is slim om bij een specialist aan te kloppen. Die kan je helpen de tijdelijke douche te kiezen en zorgt ook dat deze bij jou thuis geïnstalleerd wordt. De cabine wordt als een soort bouwpakket meegenomen. Bij jou thuis wordt deze dan op de juiste wijze in elkaar gezet. Dit kan in de keuken of schuur, maar ook in de woonkamer of op zolder. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je gewoon op een fijne manier kan douchen. Zonder dat je daar verder nog iets voor nodig hebt.

Wat heb je nodig?

Om de nooddouche te kunnen plaatsen is eigenlijk niet veel nodig. In de eerste plaats is een kraan voor toevoer nodig. Dit kan gewoon een koude kraan zijn. Daarom zijn keukens, toiletten, washokken, garages en tuinen vaak plekken waar mensen de douchecabine laten plaatsen. Het is ook geen probleem als er geen warm water is. Als er een stopcontact in de buurt is, kan ook een warmwatervoorziening worden gekoppeld aan het systeem. Er is daarnaast ook een afvoer nodig. Dit kan een afvoerput, wasbak of putje zijn, maar soms is ook de dakgoot een optie hiervoor.

Het huren van een nooddouche

Het is belangrijk om een goede plek te zoek voor de douche in huis. Dat betekent dat je rekening moet houden met de afmetingen van 90x90x210. De ruimte die dus nodig is, komt ongeveer uit op 150x110x210 centimeter. Mocht je deze ruimte hebben en je bent van plan de badkamer aan te pakken? Dan is het zeker de moeite waard om de specialist erbij te halen. Neem contact op om alles eens door te nemen.