Eindeloze variatie in systeemplafonds

U hebt werkelijk eindeloos keus in systeemplafonds. Zo kunt u kiezen uit inlegplafonds, doorzakplafonds en verdekte plafonds. De meest gangbare zijn inlegsysteemplafonds. Systeemplafonds platen kunnen wij met inleg van hout, mineraal, steenwol, metaal of gips. Daarnaast zijn deze systeemplafonds flexibel qua maatvoering. Ze bieden tevens een hoge akoestische absorptiewaarde, merkbare verlaging van overspraakgeluid en optimaal gebruiksgemak door de vervangbaarheid van panelen. Vergeet ook niet de onbelemmerde herplaatsbaarheid bij onderhoud, renovatie, lekkage of andere situaties. Een systeemplafond plaatsen is ons vak, inclusief het aanbrengen van luchtroosters en lichtarmaturen; zelfs het monteren van systeemwanden onder een plafond met bandraster is een betrouwbare oplossing.

Scheidingswanden bewegen mee

Om welk kantoor het ook gaat, wij bieden u Burele Scheidingswanden die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van uw organisatie. Juist doordat onze Scheidingswanden met uw organisatie meebewegen, staan ze garant voor vele jaren gebruiksplezier. Wij ontwerpen desgewenst Scheidingswanden voor flexibele kantoren in iedere kleurstelling en detaillering en in de materialen naar keuze. Met de Scheidingswanden van Verwol speelt u optimaal in op alle omstandigheden, nu én in de toekomst!

Voor informatieve doeleinden

Verwol werkt onder andere met metalstudwanden als binnenwandsysteem. Deze dienen voor een goede isolatie, brandwerendheid en kunnen geluidswerend zijn. Zie voor meer informatieve wetenswaardigheden deze link. Dus dat geeft ook nog een veilig gevoel. U kunt hoe dan ook kiezen uit een groot assortiment aan opties. Hier kunt u ook vast en zeker vinden wat u zoekt. U kunt het telefonisch met ze bespreken of anders via de mail uw plan opsturen. Dan sturen zij u een offerte. Alles kan zo geregeld worden. Dus u geeft uw specifieke voorkeuren aan en zij maken het.