realitische sfeerhaard

Ben je op zoek naar een haard die zowel voor warmte en sfeer zorgt? Tegenwoordig heb je de keuze uit gashaarden, houtkachels en elektrische sfeerhaarden. Elektrische haarden brengen warmte en gezelligheid zonder de nadelen van traditionele open haarden. Ook hoef je niet bang te zijn voor brandgevaar. Maar wat is nu de meest realistische sfeerhaard? In dit artikel zetten we een aantal realistische sfeerhaarden op een rij.

Elektrische sfeerhaarden

Elektrische sfeerhaarden zijn populair vanwege hun veiligheid en gebruiksgemak. De nieuwste modellen zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Ze zijn voorzien van de nieuwste LED-technologieën en kunnen hierdoor een zeer realistisch vlambeeld creëren. Bovendien heb je de mogelijkheid om de kleur en intensiteit van de vlammen zelf aan te passen. Zo creëer je in alle situaties de gewenste sfeer.

Daarnaast zijn er tegenwoordig elektrische sfeerhaarden verkrijgbaar die zijn uitgerust met geluidseffecten die het knisperen van echt houtvuur nabootsen. Wil je echt uitpakken? Dan is een Cinewall met een elektrische sfeerhaard een echte eye catcher!

Bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haarden werken door middel van bio-ethanol brandstof. Deze sfeerhaard werkt dus niet op basis van LED-verlichting, maar produceert een echte vlam. De vlammen zien er levensecht uit, zonder dat hier hout bij wordt gebruikt. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over roet of as wat de bio-ethanol haard onderhoudsarm maakt.

3-zijdige haard

Een van de meest realistische sfeerhaarden is de 3-zijdige haard. Deze haard wordt ook wel een panoramahaard genoemd en beschikt over drie glazen panelen. Dit betekent dat je ook vanaf de zijkanten het haardvuur kan bekijken. Een 3-zijdige haard werkt op basis van elektriciteit; je kunt de haard dus overal waar je maar wilt plaatsen door middel van het plug-and-play systeem. Benieuwd naar alle verschillende sfeerhaarden? Neem dan een kijkje op sfeerhaardkopen.nl en vind de meest realistische haard!