Schakel een expert in voor het reinigen van uw dakgoot en regenpijp

Haal zelf geen gevaarlijke manoeuvres uit en schakel een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in, voor het reinigen van uw dakgoot. Door de gevaarlijke hoogte is dit een moeilijke klus. Het is wel belangrijk dit tijdig te laten uitvoeren. Verstopping is één van de oorzaken waarom dit nodig is, met wateroverlast tot gevolg. Het water kan langs de muren van uw woning stromen en schimmel en houtrot veroorzaken. Het begint met een kleine beschadiging en eindigt in een grote lekkage met oplopende kosten. Daar zit niemand op te wachten. Gelukkig kunt u deze zorg overlaten aan www.dakgotenschoonmaken.com Door onze kennis en ervaring hebben wij dit probleem zo voor u opgelost.

Plan tijdig een afspraak in voor periodieke controle

Nadat wij uw dakgoot hebben hersteld, is het belangrijk om een nieuwe afspraak in te plannen voor periodieke controle. Een verstopping kan zich namelijk in relatief korte tijd herhalen, waardoor het reinigen van uw dakgoot weer nodig is. Dat is sterk afhankelijk van het weer in Nederland. Ook het schoonmaken van de regenpijp wordt hierbij vaak vergeten. Er komt niet alleen water in de regenpijp. Vuil zoals mos en bladeren, gaan aan de binnenzijde van de buis zitten. Met het blote oog niet te zien. Door het vochtige weer hoopt dit vuil zich op in uw regenpijp, waardoor stomend water er niet meer langs kan. De dakgoot gaat over lopen met water en geeft een lekkage aan uw woning.

Uw woning netjes en verzorgd met hulp van een specialist

De gevel van uw woning is het visitekaartje voor uw gasten. U wilt natuurlijk graag dat dit er goed uitziet. Daar hoort een nette dakgoot en regenpijp ook bij. Door de veroudering van materialen, kunnen deze gaan rotten en op den duur afbreken. Met alle gevolgen van dien. Daar gaat de mooie gevel van uw huis. Voor een representatieve uitstraling, kunt u de specialist inschakelen. Door het contactformulier op onze website in te vullen, ontvangt u vervolgens offertes van diverse kenners bij u in de omgeving. U zit nergens aan vast dus waar wacht u nog op…